Juliana tuinkas Gardener 188, antraciet grijs gecoat

8718226337931

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3-6 weken, bezorging in overleg

De Gardener is een echte kwaliteitskas, waarbij een solide constructie en eigentijds design worden gecombineerd. Het geraamte van de kas bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is. Andere frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd. Dit resulteert in een opvallend contrast.

Meer details

Productvideo's

Juliana European Quality

€5,995.00

inclusief BTW

€6,199.00

-€204.00

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Oppervlakte klasse 10 m² of meer
Materiaal Gekleurd aluminium
Merk Juliana
Gewicht (kg) 589
Garantie 10 jaar (constructie)
Model Gardener
Breedte / diameter cm 368
Lengte cm 511
Goothoogte cm 160
(Nok)hoogte cm 275
Oppervlakte m2 18.8
Beglazing / afdichting veiligheidsglas of polycarbonaat
Bevestiging afdichting beglazingstrips
Constructie / coating aluminium - antraciet acc gecoat
Fundering los verkrijgbaar
Deur enkel/dubbel (D) 145 x 182 cm (2 x staldeur)
Ramen (dak/gevel) 6 enkel
Regenpijpsets inclusief
Onderhoudsadvies Geen bijzonderheden
Montagecategorie F

Meer info

De Gardener is een echte kwaliteitskas, waarbij een solide constructie en eigentijds design worden gecombineerd. Het geraamte van de kas bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is. Andere frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd. Dit resulteert in een opvallend contrast. In afdichting kan worden gekozen voor 3 mm veiligheidsglas of 10 mm meerwandig polycarbonaat.

Voor het plaatsen van veiligheidsglas of polycarbonaat wordt gebruik gemaakt van kunststof beglazingsstrips in een antracietgrijze kleur. Dankzij het verzonken dorpelprofiel en een dubbele draaideur is de toegang tot de kas optimaal. De scharnierdeuren zijn afzonderlijk deelbaar. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van meerdere dakramen in enkele en/of dubbele uitvoering. Het vrijhouden van de dakgoot van bijvoorbeeld blad is nog eenvoudiger dankzij de scharnierende dakgootafsluiting. Deze gepatenteerde constructie is optimaal gebruiksvriendelijk en onderstreept het design van de kas.

Voor de Gardener is een fundering optioneel verkrijgbaar. Deze stalen funderingsrand is verkrijgbaar in een zwart gecoate uitvoering. Het toepassen van een fundering op maat is noodzakelijk voor het goed laten functioneren en ondersteunen van de kas.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...