Muurkassen

Heeft u geen grote tuin of weinig ruimte? Maar wilt u wel graag uw eigen gewassen kweken? Dan is een muurkas de perfecte oplossing. Een muurkas is ideaal voor een kleine tuin omdat het weinig ruimte in beslag neemt. Het enige wat u nodig heeft is een stevige, rechte, hoge muur. In ons assortiment vindt u muurkassen van verschillende afmetingen.

Wanneer u een muurkas tegen een verwarmde muur plaatst is de kas zelfs in de winter verwarmd. Ideaal voor het onderhouden van uw terrasplanten. Door een muurkas geniet u het hele jaar door van het kweken van uw eigen verse gewassen.

Muurkas kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €330,00 - €4995,00

    € 330,00 - € 4.995,00

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Oppervlakte klasse

Oppervlakte klasse

Model

Model

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Muurkas zwart of hout

In ons assortiment hebben wij verschillende muurkassen. Wilt u graag een chique uitstraling in uw tuin? Ga dan voor een muurkas van glas met zwarte coating. Ook hebben wij muurkassen in een houten en aluminium uitvoering.

Muurkas als serre of veranda

Het merk Eden heeft vele verschillende muurkassen van hoge kwaliteit. Deze luxe muurkassen kunt u gebruiken als serre of veranda. In de grotere kassen kunt u zelfs een grote tuinset plaatsen. De kleine City Garden muurkas van Juliana past perfect op een balkon.

Een muurkas monteren

De muurkas dient waterpas gemonteerd te worden. Vaak heeft u de muurkas al binnen een dag opgebouwd. Waar u op moet letten is dat de ondergrond haaks aan de muur moet staan. Wij raden u aan om de muurkas richting het zuiden te plaatsen zodat deze zoveel mogelijk zon op kan vangen.