Tuinkassen
Tuinkassen

Op zoek naar tuinkassen? Bezoek tuinkasdirect.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruime keuze ✓ Kwaliteitsproducten ✓ Topservice

Subcategorieën

 • Tuinkassen

  Bent u op zoek naar een vrijstaande tuinkas, hobbykas of kweekkas in uw moestuin of siertuin? Tuinkasdirect.nl biedt u keuze uit veel verschillende modellen, materialen en maatvoeringen. Tevens heeft u de keuze uit kassen met schuif- of draaideuren waarbij vele kassen leverbaar zijn met een zgn. drempelloze deur voor een makkelijke toegang tot de kas. Bekijk hier het volledige assortiment.

  GRATIS fundering!
  Bij aankoop van een tuinkas Compact, Premium of Gardener.

 • Muurkassen

  Een muurkas is een kas welke geplaatst moet worden tegen een rechte en stevige muur met voldoende hoogte. Een muurkas wordt waterdicht gemonteerd tegen een muur en heeft geen achterwand. 

  Voordelen muurkas:

  - In een muurkas wordt de nokhoogte optimaal benut. Aan de muurkant biedt de kas optimaal ruimte voor het laten groeien en klimmen van gewassen. Ideaal voor het kweken van tomaten, komkommers en druiven!
  - In het vroege voorjaar is een muurkas ook te gebruiken als tuinkamer, veranda of serre. Beschut en warm genieten van de prille voorjaarszon!
  -  Overwinteren van gewassen gaat eenvoudiger in een muurkas. Een muurkas is beter te isoleren, maar nog beter te verwarmen. Bijvoorbeeld door middel van gevelverwarming.

 • Tuinkamers

  Tuinkassen kunnen naast het kweken van planten, bloemen en groenten ook worden gebruikt als ruimte voor ontspanning. Alleen of gezellig met familie en vrienden onder elkaar! Een tuinkas als tuinkamer/tuinhuis is een geweldige aanwinst voor uw tuin. Er is volop ruimte voor een grote eettafel. Gezellig met de hele familie op zondagmorgen brunchen. Of na het diner juist lekker natafelen. En tussendoor? Dan is het een heerlijke kas om in te kweken. Let the sunshine in!

 • Priëlen & Orangeriën

  De tuin is een heerlijke plek om je terug te trekken en te genieten van de natuur en de rust. Ook als het weer buiten wat slechter is, zit u in een prieel of orangerie écht op uw gemak. De oorspronkelijke functie van een Oranjerie (ook wel Orangerie genoemd) is het houden en presenteren van uitheemse planten en bomen welke een Hollandse winter niet overleven. De oranjerie heeft zijn naam te danken aan de Oranjebomen welke in de winter met kuip en al in de oranjerie werden gezet. Tegenwoordig is een oranjerie een plek om te kweken en loungen met uw familie en vrienden. Ook als het weer buiten wat slechter is, zit u in een oranjerie écht op uw gemak. De Orangery 152 heeft een eigentijds design en is voorzien van een dubbele drempelloze draaideur.

 • Patiokassen

  Een patiokas of balkonkas is een echte eyecatcher dicht bij huis. Handig van formaat en daarom goed te plaatsen op terras of balkon. Leverbaar in verschillende uitvoeringen, van hout en glas of foliegedekt. Een patiokas is een staande kas voorzien van een achterwand waardoor deze eenvoudig verplaatsbaar is. Ook heeft een patiokas altijd een klepraam voor het regelen van de temperatuur en kweekschappen waardoor u kan kweken op meerdere niveaus. Met een balkonkas kunt u veel kruiden, sla en groente kweken op een kleine ruimte. Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar: in aluminium of hout en afgedekt met veiligheidsglas of polycarbonaat. Een patiokas is ideaal voor de kweker die dicht bij huis van start gaat. Geschikt voor gebruik op het balkon, terras of gewoon in de tuin.

 • Broeikassen

  Een broeikas is een kweekbak welke gewassen beschermd tegen invloeden van buitenaf waardoor het kweekseizoen flink wordt verlengd. Een broeikas beschermd het gewas tegen nachtvorst, regen, wind en vraat van insecten. U vindt bij Tuinkasdirect.nl altijd een broeikas met de ideale werkhoogte, de modellen zijn gemaakt van aluminium of hout en afgedekt met veiligheidsglas of polycarbonaat. Een broeikas wordt ook vaak omschreven als een: Mini kas, Kleine kas, Koude bak, Broeibak, Mini kweekkas of Kweekbak.

 • Kweektafels

  Kweekrekken en –tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Van volledig aluminium tot een prachtig houten uitvoering. Met een kweektafel kan de beschikbare ruimte optimaal worden benut!

 • Foliekassen en tunnels

  Een foliekas is een rechthoekige buisconstructie voorzien van een hoes gemaakt van UV-bestendig folie met een ritsdeur en horrengaas ra(a)m(en). De meest toegepaste foliekassen zijn de zgn. tomatenkassen. Deze hoge kassen bieden volop ruimte aan de klimmers zoals tomaten en komkommers. Maar er zijn ook lage foliekassen als broeikas over de vollegrond of als patiokas voor op balkon of terras.


  Een folietunnel is een ronde buisconstructie afgedekt met een hoes gemaakt van UV-bestendig gewapend folie. De grote voordelen van een folietunnel zijn: de prijs, de eenvoudige verplaatsbaarheid en een folietunnel kan eventueel na het kweekseizoen worden opgeruimd.

 • Accessoires en Montage

  Kweekaccessoires, montage, scherming, funderingen en overige accessoires kunt u hier bestellen.

 • Regentonnen

  Regentonnen.

 • Compostvaten

  Compostvaten.

per pagina
Toont 1 - 24 van 284 producten