Onze merken

 • Eden

  Eden

  Standaard met heel veel extra's

  Eden is een Brits merk met een lange geschiedenis. Deze fabrikant heeft jarenlange ervaring gestoken in de ontwikkeling van een compleet nieuwe lijn kassen. Een Eden kas staat bekend om zijn hoge zijgeveld, hoge drempelloze schuifdeuren, sterke nokbalken en brede goten voorzien van regenpijpen. Een fundering wordt standaard meegeleverd!

 • Geroba - design voor tuin

  Geroba - design voor tuin

  Geroba - design voor tuin

 • Halls

  Halls

  Kwaliteit tegen de laagste prijs.

  Halls is de oudste tuinkassenproducent ter wereld! In Groot-Brittanië worden sinds 1936 seriematig kassen voor de hobbytuinder geproduceerd. Halls staat voor traditionele Britse tuinkassen van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Halls maakt kweken in een kas voor iedereen mogelijk!

 • Hoklartherm

  Hoklartherm

  Ideeën van metaal en glas voor huis, erf en tuin.

  Dat is het motto van het Duitse merk Hoklartherm dat al meer dan 30 jaar tuinkassen, broeikassen, serres zwembad-overkappingen, paviljoens, terrasoverkappingen, veranda's en nog veel meer ontwikkeld en produceert. Innovatie en creativiteit. Bent u op zoek naar producten van Hoklartherm en kunt u ze niet vinden in onze webshop? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

 • Juliana

  Juliana

  Moderne luxe

  Juliana is Deens design wat staat voor een unieke vormgeving. In het Deense Odense worden sinds 1950 aluminium tuinkassen geproduceerd welke bestand zijn tegen de gure Scandinavische sneeuw en windcondities. Juliana produceert de sterkste en fraaiste kassen om in te kweken maar ook tuinkamers om in het voor- en najaar heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven.

 • Practo Garden

  Practo Garden

  Practo Garden

 • Royal Well

  Royal Well

  Geniet het hele jaar in eigen tuin van een gezond buitenleven met de broei-, muur- en hobbykassen van Royal Well. Verbouw je eigen groenten, fruit, kruiden en de mooiste bloemen, struiken en planten op een verantwoorde wijze! De Royal Well kassen zijn een toonbeeld van vakmanschap en duurzaamheid.

  Royal Well: tuinkassen, hobbykassen en kweekkassen - Bron voor gezond buitenleven!

 • Slim kweken

  Slim kweken

  Kies voor de ‘Slim Kweken’ producten en boek meer kweekresultaat met minder inspanning en maximaal plezier!
  Slim kweken is een label van Royal Wll.

  Het ‘Slim Kweken’ label hangt aan kweekproducten die u helpen slimmer te kweken. Slim kweken betekend:

  - Meer kweekgemak
  - Betere kweekresultaten
  - Verlenging van het kweekseizoen
  - Zowel in de kas, buiten de kas als in huis kweken
  - Energiezuiniger en milieuvriendelijker kweken

  Producten met het ‘Slim Kweken’ label
  Kweekproducten en –accessoires binnen het ‘Slim Kweken’ assortiment zijn duidelijk voorzien van een ‘Slim Kweken’ label. De productinformatie op de website bevat verwijzingen naar het ‘Slim Kweken’ label in woord en/of beeld. Het ‘Slim Kweken’ logo verwijst hiernaar.