Onze merken

 • Eden

  Eden

  Degelijke tuinkassen van hoge kwaliteit

  Eden Greenhouses is een Brits merk met een lange geschiedenis. Bekend om zijn hoge zijgevels, hoge drempelloze schuifdeuren, sterke nokbalken en brede goten mét regenpijpen. Iedere Eden tuinkas wordt standaard inclusief fundering geleverd, waardoor de installatie eenvoudiger wordt.

  Deze eigenschappen maken de kassen van Eden geschikt voor jong en oud, beginnende en ervaren tuinierders. Erg toegankelijk door de drempelloze schuifdeuren en hoge stahoogte. Kies voor optimaal gebruiksgemak en combineer de tuinkassen van Eden met een automatische raamopener, zodat de temperatuur in de kas goed geregeld is.

 • Geroba - design voor tuin

  Geroba - design voor tuin

  Specialist in cortenstaal

  Geroba, een Vlaams bedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige cortenstaal tuinproducten. Inmiddels zijn de producten van Geroba terug te vinden in tuinen door heel Europa, wat getuigt van hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Geroba onderscheidt zicht door haar passie voor het vormgeven, kleuren en betoveren van tuinen met bijzondere elementen.

  Het assortiment van Geroba omvat alles van stijlvolle plantenbakken tot praktische houtopslagenvuurschalen en waterelementen

  Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment van Geroba bij Tuinkasdirect.nl en voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan uw tuin. Of u nu een beginnende tuinierder bent of een ervaren landschapsarchitect, met Geroba kiest u voor producten die uw tuin zullen verrijken en verfraaien​.

 • Halls

  Halls

  Halls tuinkassen. Een oplossing voor iedereen

  De verfijnde Halls tuinkassen, waarbij oude tradities en moderne technieken samenkomen. Halls biedt sinds 1936 tuinkassen van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs aan. Halls maakt kweken in een kas voor iedereen mogelijk.

 • Hoklartherm

  Hoklartherm

  Tuinkassen van metaal en glas voor huis, erf en tuin

  De Hoklartherm tuinkassen, een symbool van Duits vakmanschap en innovatie. Met meer dan 30 jaar ervaring in tuinkassen, broeikassen, serres, veranda's en veel meer loopt Hoklartherm voorop in de branche.

 • Juliana

  Juliana

  Moderne luxe

  Juliana is Deens design wat staat voor een unieke vormgeving. In het Deense Odense worden sinds 1950 aluminium tuinkassen geproduceerd welke bestand zijn tegen de gure Scandinavische sneeuw en windcondities. Juliana produceert de sterkste en fraaiste kassen om in te kweken maar ook tuinkamers om in het voor- en najaar heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven.

 • Novioproducts

  Novioproducts

  Novioproducts vertegenwoordigt het paradepaardje van onze eigen productlijn. Novioproducts worden verspreid via de verschillende websites van Noviostores. Met een focus op kwaliteit, functionaliteit en design, streven ze naar het verbeteren van het dagelijks leven van consumenten. Onder deze categorie valt een divers aanbod aan unieke producten.

 • Outdoor Life Products

  Outdoor Life Products

  Outdoor Life is specialist in tuinhout en tuinhuizen en levert een breed assortiment tuinhoutproducten.

 • Practo Garden

  Practo Garden

  Het assortiment van Practo Garden bevat een reeks handige producten die u helpen bij het inrichten van huis of tuin. Het assortiment is divers en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Waar bent u naar op zoek?

 • Royal Well

  Royal Well

  Geniet het hele jaar in eigen tuin van een gezond buitenleven met de broei-, muur- en hobbykassen van Royal Well. Verbouw je eigen groenten, fruit, kruiden en de mooiste bloemen, struiken en planten op een verantwoorde wijze! De Royal Well tuinkassen zijn een toonbeeld van vakmanschap en duurzaamheid.

  Royal Well: tuinkassenbroeikassenkweektafels en meer. Een bron voor een gezond buitenleven!

 • Slim kweken

  Slim kweken

  Kies voor de ‘Slim Kweken’ producten en boek meer kweekresultaat met minder inspanning en maximaal plezier! Slim kweken is een label van Royal Well.