Borderbakken

Bent u een beginnende tuinier of heeft u groene vingers? Onze borderbakken bieden de ideale oplossing om prachtige roestige plantenborders in uw tuin te realiseren. Onze borderbakken zijn vierkante plantenbakken zonder bodem met een roestige uitstraling. U heeft de keuze uit cortenstaal borderbakken met verschillende afmetingen. 

Borderbak kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €241,00 - €440,00

    € 241,00 - € 440,00

Breedte (mm)

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Lengte (mm)

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Borderbak in uw tuin: kies voor structuur 

Met borderbakken in de tuin creëert u prachtige plantenborders die structuur en stijl toevoegen aan uw buitenruimte. U kunt bloemen, kruiden, groenten of zelfs kleine struiken planten in de borderbakken. Door verschillende planten te combineren, ontstaan er interessante contrasten in hoogte, kleur en textuur. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van kleurrijke bloemen zoals viooltjes en dahlia's met aromatische kruiden zoals rozemarijn en tijm. Het resultaat is een levendige en geurige border die een prachtige aanvulling vormt op uw tuin.

Cortenstaal borderbak

Cortenstaal borderbakken zijn helemaal in. Cortenstaal staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. De prachtige roestbruine kleur geeft de borderbakken een eigentijdse en moderne uitstraling. Daarnaast ontwikkelt het cortenstaal een natuurlijke beschermlaag, waardoor de borderbakken jarenlang meegaan zonder dat er onderhoud nodig is. Cortenstaal borderbakken vormen een prachtige aanvulling op zowel traditionele als moderne tuinen en creëren een opvallend contrast met het groen van de planten. Combineer de borderbakken met cortenstaal houtopslagen of sokkels om van uw tuin een mooi geheel te maken.

Roestige vierkante plantenbakken

De borderbakken bij Tuinkasdirect zijn gemaakt van cortenstaal en ontwikkelen na enkele weken een roestige uitstraling. Voor liefhebbers van een rustieke en nostalgische uitstraling zijn deze roestige plantenbakken een geweldige keuze. De roestige uitstraling geeft de plantenbakken zonder bodem een uniek karakter en voegt een vleugje vintage charme toe aan elke tuin. Roestige plantenbakken passen perfect bij landelijke of rustieke tuinen en kunnen prachtig gecombineerd worden met kleurrijke bloemen, siergrassen of zelfs klimplanten. Ze zijn een eyecatcher op zichzelf en voegen een bijzonder accent toe aan uw buitenruimte.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340. We helpen u de juiste borderbak te kiezen die past bij uw tuin en budget.