Kweektafels

Uw eigen tomaten buiten kweken? Met een kweektafel of -bak kweekt u overal uw favoriete groentes en fruit. Een kweektafel is perfect voor het kweken in een kas, op een balkon, dak of tuin. Bij Tuinkasdirect.nl hebben wij een groot aanbod aan kweektafels en accessoires. Van een kweekbak op poten tot een kweekbak van hout. Een kweektafel van aluminum of gaat u voor een kweekbak met deksel? Er is altijd een kweektafel die bij u en uw omgeving past. Uw eigen moestuin begint hier. 

Kweektafel kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €57,00 - €549,00

    € 57,00 - € 549,00

Merk

Merk

Type kweektafel

Type kweektafel

Kleur

Kleur

Oppervlakte klasse

Oppervlakte klasse

Materiaal

Materiaal

Model

Model

Er zijn 34 producten.

Item 1-24 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters


Passend in elke tuin of balkon

Onze kweektafels leveren wij passend voor elke tuinkas. De lengte van de tafel is gelijk aan de binnenmaat van de langste zijde van de kas. Daarbij kiest u zelf voor de perfecte werkhoogte van de tafel. Hierdoor kan u optimaal kweken op stahoogte.

Verrijdbare kweektafels

Flexibel kweken, door een kweektafel op poten met stalen wielen, kan u uw kweektafel verplaatsen wanneer u wil. Buiten of binnen een kas, een verrijdbare kweektafel kan altijd gebruikt worden. Neem de Planter-On-Wheels van Royal Well. Deze kweektafel is ideaal voor de hobbykweker die graag op stahoogte werkt. Daarbij is deze tafel eenvoudig te monteren.  

Kweektafel kopen?

Begin ook met het kweken van uw eigen gewassen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@noviostores.nl of bel 024 - 2061340