Boomringen

Cortenstaal boomringen zijn perfect voor het creëren van een mooie en georganiseerde omgeving rondom uw bomen. Boomringen bieden niet alleen bescherming voor de wortels van uw bomen, maar voegen ook een decoratief element toe aan uw tuin. We begrijpen de behoeften van tuinliefhebbers en bieden u hoogwaardige boomringen in verschillende diameters en hoogtes.

Cortenstaal boomring kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €280,00 - €770,00

    € 280,00 - € 770,00

Breedte (mm)

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Lengte (mm)

Hoogte (mm)

Hoogte (mm)

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Boomringen cortenstaal

Een populaire keuze onder onze klanten zijn de boomringen van cortenstaal. Cortenstaal staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitentoepassingen. Onze cortenstalen boomringen zijn vakkundig gelast en eenvoudig te plaatsen. Ze worden geleverd met een netjes omgeplooide bovenkant en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en hoogtes.

Boomring kopen

Bij Tuinkasdirect.nl koopt u eenvoudig een boomring die perfect past bij uw tuin en wensen. We bieden boomringen in verschillende diameters, zoals 100 cm, 150 cm en 200 cm, zodat u de juiste maat kunt kiezen voor uw bomen. Daarnaast zijn de cortenstalen boomringen verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 15 centimeter en 29 centimeter. Deze variatie stelt u in staat om de boomringen aan te passen aan de grootte van uw bomen en de gewenste uitstraling van uw tuin.

Ontdek ons volledige assortiment

Naast boomringen biedt Tuinkasdirect.nl een breed scala aan producten om uw tuin te verbeteren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze borderbakken, die perfect zijn voor het creëren van mooie bloembedden in uw tuin. Of ontdek onze andere tuinaccessoires als tuinkassen en kweektafels. We streven ernaar om u alles te bieden wat u nodig heeft om van uw tuin een prachtige en functionele ruimte te maken.

Heeft u vragen of wilt u advies over uw tuin? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340