Patiokassen

Patiokas: de perfecte terras- of balkonkas

De patiokas is een kleinere kas die je gemakkelijk kunt plaatsen op een balkon of terras. Zo kunt u uw kruiden, sla en groenten kweken op een kleine ruimte dichtbij huis. Een patiokas is een staande kas voorzien van een achterwand, waardoor u deze eenvoudig kunt verplaatsen. Met een klepraam kunt u de temperatuur regelen voor de kweekschappen op meerdere niveaus. 

Patiokas of Balkonkas kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €33,00 - €2099,00

    € 33,00 - € 2.099,00

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Oppervlakte klasse

Oppervlakte klasse

Materiaal

Materiaal

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

De balkonkas is ideaal voor kleine ruimtes

Wilt u graag een eigen moestuin, maar heeft u maar een kleine buitenruimte tot uw beschikking? Dan is de patiokas, wij noemen het ook wel de balkonkas, de ideale oplossing. Dankzij het kleine formaat kunt u deze kassen op een balkon of klein terras plaatsen. De Balcony Garden van het merk Juliana is bijvoorbeeld geschikt voor een klein balkon. Wilt u liever een iets grotere patiokas dan is de Rosemary’s Choice of de Juliana Muurkas City Garden een goede oplossing.

Van een zwarte patiokas tot een aluminium uitvoering

In ons assortiment patiokassen heeft u de keuze uit allerlei verschillende kleine tuinkassen. Wilt u een aluminium uitvoering met polycarbonaat? Of een trendy zwarte patiokas met glas? Of zoekt u een houten uitvoering met glas? Ontdek al onze verschillende patiokassen.

Eenvoudige verzending

U kunt uw patiokas eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bij al onze producten staat de verwachte levertijd. Heeft u vragen over een product? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.