Schuttingen

Met onze Gerofence cortenstaal schuttingen creëert u privé ruimtes in uw tuin: een knus plekje uit de wind of als afscheiding met de buren. De schuttingpanelen zijn verkrijgbaar in twee breedtes: 500 of 1000mm. en twee hoogtes: 1800 of 2000 mm. De randen van de schuttingen zijn omgeplooid en voorzien van gaten voor eenvoudige bevestiging met bouten. De (optionele) bevestigingspalen zijn eveneens in cortenstaal en kunnen zichtbaar of niet zichtbaar geïnstalleerd worden.

Cortenstaal schutting kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €109,00 - €330,00

    € 109,00 - € 330,00

Breedte (mm)

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Lengte (mm)

Hoogte (mm)

Hoogte (mm)

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Schutting van cortenstaal

Ontdek de duurzaamheid en uitstraling van een cortenstaal schutting in uw tuin. Cortenstaal, bekend om zijn roestige uiterlijk en sterke duurzaamheid, is een ideale keuze voor een stijlvolle tuinafscheiding. Onze cortenstalen schuttingen bieden niet alleen privacy, maar ook een unieke, moderne uitstraling die naadloos aansluit bij diverse tuinstijlen. De natuurlijke roestlaag van cortenstaal zorgt voor een opvallende en onderhoudsarme afwerking, perfect voor iedereen die waarde hecht aan zowel functionaliteit als design.

Cortenstaal tuinafscheiding

Een tuinafscheiding van cortenstaal is meer dan alleen een praktische oplossing; het is een stijlstatement. Het karakteristieke roestbruine kleur van cortenstaal integreert prachtig met groene tuinomgevingen, waardoor het een populaire keuze is voor tuinliefhebbers en landschapsarchitecten. Combineer het met de cortenstaal houtopslagen, plantenbakken of andere elementen en creeër een uniforme uitstraling. Naast zijn visuele aantrekkingskracht, is cortenstaal uiterst weerbestendig en gaat het jarenlang mee zonder noemenswaardig onderhoud. Dit maakt het een ideale keuze voor een duurzame en milieuvriendelijke tuinafscheiding. 

Cortenstaal schutting kopen?

Overweegt u een cortenstaal schutting aan te schaffen? Of twijfelt u nog over een product voordat u een bestelling plaatst? Bel ons op: 024-2061340 of mail naar: info@noviostores.nl.