Compostvaten

Uw eigen compostvat in de tuin?

Met een compostbak of compostvat kunt u uw eigen fruit- groente- en tuinafval composteren. Het is een milieuvriendelijke manier voor het verwerken van plantaardig afval. Compost zorgt daarbij ook voor goede en verse voeding voor uw gewassen en planten. Dit allemaal geproduceerd vanuit uw eigen tuin.

 

U bespaart geld wanneer u een tuincomposter aanschaft. Geld wat u anders uitbesteedt aan kunstmest. Een win-win situatie. Het aanschaffen van een compostvat is dus een duurzame maar vooral verstandige keuze waar u lang profijt van zal hebben.

Compostvat kopen? - Tuinkasdirect.nl
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €57,00 - €105,00

    € 57,00 - € 105,00

Kleur

Kleur

Materiaal

Materiaal

Inhoud (ltr)

Inhoud (ltr)

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat is het verschil tussen een compostbak en compostvat?

Het verschil tussen een compastbak en vat is de behuizing. Een compostvat heeft een bodemplaat en is daardoor een gesloten container. Zo kunt u gemakkelijk het vat verplaatsen. Een compastbak heeft geen bodemplaat, waardoor deze lastiger is om te verplaatsen. De werking van beide producten zijn hetzelfde.

Composteren hoe lang duurt het?

Het composteren van organisch afval duurt gemiddeld een half jaar tot een jaar. Het ligt ook aan de hoeveelheid afval, vocht en beluchting tijdens het verwerkingsproces en of de compostvat op een zonnige plek staat. Dat zorgt voor een goede verwerking van het afval naar compost.

Compostvat kopen van Practo Garden

Voor het maken van compost zijn de Practo Garden Eco-Masters een uitstekende keuze. Van een klein formaat 300 liter tot een groter formaat van 400 liter en 600 liter