Priëlen & Orangeriën

Uw tuin is een heerlijke plek om te genieten van de natuur en de rust. Hier wilt u zo vaak en zo lang mogelijk van genieten. Met een prieel of orangerie geniet u van uw tuin zelfs met wat slechter weer. Door de glazen wanden is de temperatuur in de orangerie al vroeg in het jaar geschikt om hier te loungen met vrienden en familie. 

Prieel of orangerie kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €3798,00 - €11995,00

    € 3.798,00 - € 11.995,00

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Oppervlakte klasse

Oppervlakte klasse

Model

Model

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Een prieel of orangerie is ook geschikt voor het onderhouden van gewassen en planten. Wanneer u dineert in een orangerie plukt u zo uw eigen gewassen op uw bord. Verser kan niet. Daarbij heeft een oranjerie kas een eigentijdse uitstraling en is het een echte eyecatcher in uw tuin. Met het koude weer zit u nog steeds aangenaam binnen maar in de zomer kunt genieten van het heerlijke weer door de grote deuren en kantelramen open te slaan. De perfectie toevoeging aan uw tuin als u een tuinliefhebber bent.

Een prieel of orangerie kopen?

In ons assortiment vindt u verschillende priëlen en orangerieën. De meest bekende orangerie is van het merk Juliana de Tuinhuis Orangerie 152. Het is een T-model waardoor het extra veel sfeer geeft aan uw tuin. De kas is gemaakt van een stevige aluminium constructie en voorzien van 3mm dik glas. 

Een ronde prieel kopen?

Wilt u liever een ronde uitvoering? Dan is de Halls Prieel Atrium 90 is de perfecte kas voor u. Het is een klassieke kas van 9m2 met een luxe uitstraling. Ideaal om lekker in uw tuin te loungen. De ronde prieel is gemaakt van een stevige aluminium constructie met glas.