Regentonnen

Een regenton is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door regenwater op te vangen en te gebruiken in plaats van leidingwater, bespaart u namelijk op uw waterrekening én draagt u bij aan een duurzamere wereld. Ontdek de regentonnen van Practo Garden. Deze stevige regentonnen zijn er in verschillende uitvoeringen van 100 tot 750 liter.

Regenton kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €16,00 - €99,00

    € 16,00 - € 99,00

Kleur

Kleur

Inhoud (ltr)

Inhoud (ltr)

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Regenton kopen

Wilt u een regenton kopen, maar weet u niet zo goed waar u op moet letten? Bij Tuinkasdirect helpen we u graag op weg. Zo is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de regenton. Dit hangt af van hoeveel regenwater u wilt opvangen en hoeveel ruimte u beschikbaar heeft in uw tuin. Onze regentonnen variëren van 100 tot 750 liter. We raden ook aan om goed te kijken naar de accessoires die bij de regenton worden geleverd, zoals een verbindingsstuk en een voet. Bij Tuinkasdirect worden onze regentonnen altijd geleverd inclusief deze accessoires, zodat u direct aan de slag kunt met het opvangen van regenwater.

Practo Garden

Een van onze populaire merken voor regentonnen is Practo Garden. Dit merk staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige regentonnen, die perfect zijn voor het opvangen van regenwater. Bij Tuinkasdirect hebben we verschillende modellen Practo Garden kunststof regentonnen in ons assortiment, van 100 tot 210 liter.

Practo Garden regenton

Een van de populairste modellen van Practo Garden is de Practo Garden regenton van 210 liter. Deze regenton is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een handige kraan aan de onderkant om het opgevangen regenwater te kunnen gebruiken. Daarnaast wordt deze regenton ook geleverd met een overloopset, zodat het overtollige water wordt afgevoerd en de regenton niet overstroomt. De Practo Garden regenton is niet alleen praktisch, maar ook mooi om te zien. De regenton heeft namelijk een stijlvolle houtlook, waardoor deze perfect past in een natuurlijke tuin. Daarnaast is deze regenton ook erg duurzaam en kan deze jarenlang mee zonder onderhoud.