Tuinkassen

Kweek uw eigen groente, fruit, kruiden of bloemen met de hobby- en tuinkassen van Tuinkasdirect.nl. Van kleine kassen tot grote vrijstaande tuinkassen. Zoekt u een houten, blank aluminium, groene of zwarte tuinkas? U vindt ze allemaal in ons uitgebreide assortiment. U heeft zelfs de keuze uit kassen met een draaideur of schuifdeur.

Tuinkas kopen? Bekijk aanbod.
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €677,00 - €15950,00

    € 677,00 - € 15.950,00

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Oppervlakte klasse

Oppervlakte klasse

Model

Model

Er zijn 56 producten.

Item 1-24 van 56 in totaal item(s)

Actieve filters

Tuinkassen voor kweekliefhebbers

Veel mensen zijn vaak aan het werk in hun tuin. Helaas is het niet mogelijk om heel het jaar door groente, fruit, planten of andere groene producten te kweken. Hobbykassen - ook wel tuinkassen genoemd - zijn hiervoor de ideale oplossing. In ons assortiment vindt u vele kassen.

Zoekt u een kleinere tuinkas? Bekijk dan onze patiokassen. Deze zijn geschikt voor kleinere oppervlaktes zoals op het balkon.

De perfecte tuinkas om te kweken?

Er zijn tuinkassen in verschillende materialen en afmetingen. Maar welke tuinkas sluit aan bij uw wensen? Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Het belangrijk dat de tuinkas voldoende zonlicht krijgt. Plaats de kas op zonnige plek. Ook dient u rekening te houden met de oppervlakte waar u de kas wilt plaatsen. Probeer ook rondom de kas voldoende ruimte vrij te houden. Heeft u ook een regenton of wateraanvoer aansluiting dichtbij de plek? Zo geeft u uw zelfgekweekte producten makkelijk en snel voldoende water.

De voordelen van tuinkassen

Zodra de zonnestralen de tuinkassen raken, stijgt de temperatuur binnenin. Door dit warme klimaat wordt het kweekseizoen verlengd en heeft u in het voorjaar al profijt van een kas. Uw groente, fruit of bloemen groeien makkelijker en staan eerder in bloei. Dankzij een tuinkas bent u niet langer afhankelijk van het onvoorspelbare, vaak koude, Nederlandse weer.

Tuinkassen van glas

Een tuinkas of hobbykas van glas ziet er niet alleen heel modern en luxe uit, het glas in combinatie met de keuze uit verschillende kleuren zorgt er ook voor dat uw gekweekte producten mooi worden gepresenteerd. Ontdek de glazen tuinkassen van de merken Halls en Eden.

Advies nodig over tuinkassen?

Twijfelt u over een product of heeft u een vraag over een tuinkas? Bel ons op: 024- 206 1340 of mail naar: info@noviostores.nl. Wij helpen u graag. Wilt u meerdere producten kopen? Vraag dan vrijblijvend per telefoon of e-mail een offerte aan.