F

Tuinkassen

Wilt u uw eigen groente, fruit, kruiden of bloemen kweken? Dat kan met de hobby- en tuinkassen van Tuinkasdirect.nl. Van kleine kassen tot grote vrijstaande tuinkassen. Zoekt u een houten, blank aluminium, groene of zwarte uitvoering? U vindt het in ons uitgebreide assortiment. U heeft zelfs de keuze uit kassen met een draaideur of schuifdeur.

Tuinkas kopen? Bekijk aanbod.
Category image
close

Er zijn 92 producten.

Item 1-24 van 92 in totaal item(s)

Actieve filters

Tuinkassen voor kweekliefhebbers

Veel mensen zijn vaak aan het werk in hun tuin. Helaas is het niet mogelijk om heel het jaar door groente, fruit, planten of andere groene producten te kweken. Een hobbykas - ook wel een tuinkas genoemd - is hiervoor de ideale oplossing. In ons assortiment vindt u vele kassen.

Zoekt u een kleinere tuinkas? Bekijk dan onze patiokassen. Deze zijn geschikt voor kleinere oppervlaktes.

De perfecte tuinkas om te kweken?

Er zijn tuinkassen van in verschillende materialen en afmetingen. Maar hoe vindt u de perfecte kas om in te kweken? Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat de tuinkas voldoende zonlicht krijgt. Plaats de kas op zonnige plek. Ook dient u rekening te houden met de oppervlakte waar u de kas wilt plaatsen. Probeer ook rondom de kas voldoende ruimte vrij te houden. Heeft u ook een regenton of wateraanvoer aansluiting dichtbij de plek? Zodat u uw geweekte producten voldoende water kunt geven.

De voordelen van een tuinkas

Zet uw tuinkas op een zonnige plek in uw tuin. Dankzij de zon blijft het warmer en verlengt u het kweekseizoen. Zo heeft u vaak in het voorjaar al profijt van een tuinkas, omdat dan voor u het kweekseizoen al begint. Uw kwekerij zal eerder in bloei staan. Met een tuinkas bent u niet meer afhankelijk van het onvoorspelbare Nederlandse weer.

Zwarte tuinkas met glas

Een zwarte tuinkas of hobbykas ziet er niet alleen heel modern en luxe uit, de kleur in combinatie met het glas zorgt er ook voor dat uw gekweekte producten mooi worden gepresenteerd. Ontdek de zwarte tuinkassen van de merken Halls en Eden.

Advies nodig over tuinkassen?

Twijfelt u over een product of heeft u een vraag over een tuinkas? Bel ons op: 024- 206 1340 of mail naar: info@noviostores.nl. Wij helpen u graag. Wilt u meerdere producten kopen? Vraag dan vrijblijvend per telefoon of e-mail een offerte aan.