Glazen Tuinkas van diverse merken

Glazen tuinkassen

Upgrade uw tuin met een mooie glazen tuinkas. In uw eigen kas kunt u heel het jaar door planten, kruiden en gewassen kweken. U heeft geen last meer van de verschillende weersinvloeden in Nederland. Wilt u juist een plek waar u overdekt kunt genieten van uw tuin? Dan is een glazen kas ook de perfecte plek om te genieten van al het moois in uw tuin. Wilt u liever kunststof materiaal? Veel producten zijn ook verkrijgbaar in een uitvoering van polycarbonaat, in plaats van glas.

Er zijn verschillende glazen tuinkassen in ons assortiment te vinden. Welke tuinkas past bij u? Hieronder vindt u een overzicht:

Juliana Oase, Orangery en Gardener Tuinkassen

Wilt u een sfeervolle glazen kas? Dan zijn de Juliana Tuinkamers een goede keuze. In deze tuinkas kunt u genieten van uw tuin, de natuur en de rust. Zelfs als het buiten wat slechter weer is. Alle kassen van Juliana zijn standaard voorzien van een zwarte behuizing met 3mm veiligheidsglas. De Oase serie van Juliana kenmerkt zich door de vierkante uitvoering. In ons assortiment vindt u de Oase 88130 en 135. Wilt u een echt grote kas waar u zelfs een gehele bank in kunt zetten? Dan is de Juliana Tuinkamer Grand Oase de perfecte oplossing. Wilt u een klassieke uitstraling in uw tuin creëren? Dan is het t-model de Orangery van het merk Juliana de kas die u zoekt. Dit model heeft een sierlijke nok wat resulteert in klassieke uitstraling. Ontdek alle modellen van Juliana.

Eden Birdlip tuinkassen: voor de echte hobbytuinder!

De Birdlip serie van het merk Eden is geschikt voor de startende en gevorderde hobbytuinder. Het is een echte kwaliteitskas voorzien van 3mm dik veiligheidsglas. De modellen zijn verkrijgbaar in een mooie zwart gecoate en aluminium uitvoering. Ontdek alle tuinkassen van het merk Eden.

Halls Tuinkassen van glas

Het merk Halls is geliefd onder de kweek hobbyisten. Deze kassen zijn betaalbaar en vooral gemaakt voor het kweken van planten, kruiden of gewassen. Een van de bekende kassen van Halls is het model Popular. Dit is een kas die in meerdere maten verkrijgbaar is. De kas is verkrijgbaar in veiligheidsglas, tuindersglas maar ook Polycarbonaat. Wilt u liever een grotere uitvoering van dit merk? Dan is de Halls Prieel Atrium of de Magnum aan te raden. Het laatste model is groter, hoger en is voorzien van een dubbele deur, waardoor de ze ook te gebruiken is als tuinhuis. Bekijk alle Halls Tuinkassen.

De tuinkassen van hout en glas van Royal Well

De slogan van Royal Well zegt het eigenlijk al ‘Bron voor gezond buitenleven’. De ‘Royal Classic’ serie is een lust voor het oog! Een mooie houten tuinkas voorzien van 4mm dik veiligheidsglas. Naast een houten uitvoering is er ook nog de Royal serie die is voorzien van een aluminium frame met veiligheidsglas.

Meer glazen tuinkassen bekijken?

Ontdek al onze tuinkassen en tuinkamers. Zoekt u een specifiek model en staat deze niet op onze website? Of heeft u advies nodig? Neem met ons contact op via info@noviostores.nl of bel naar: 024-2061340.