F

hobbykassen voor de tuin

Hobby kas

Om uw eigen groentes en fruit te kweken is het geen must om een professional te zijn. Ook u kunt het hele jaar genieten van uw eigen gewassen met een hobby kas. U heeft hiervoor geen grote tuin nodig. Bij Tuinkasdirect.nl heeft u keuze uit een groot aanbod hobbykassen. Iedere hobby kas heeft zijn eigen charmes. Zo hebben we groene hobbykassen die mooi passen bij verschillende planten en gewassen, maar we hebben ook chique zwarte kassen die als eyecather dienen voor uw tuin. Ideaal om het hele jaar door te genieten van uw tuin. 

Hobbykas op maat

Wij bieden hobbykassen aan in verschillende maten. Zo hebben we kleine hobbykassen waar u gemakkelijk op stahoogte te werk kan gaan zonder te hoeven bukken. Perfect voor de hobbykweker met een kleine tuin.

Daarbij hebben wij ruime hobbykassen waar u door middel van kweektafels al uw favoriete gewassen kwijt kan. Deze hobbykassen zijn ook te gebruiken als loungeplek waar u heerlijk van uw tuin kan genieten met vrienden of familie. Onze hobbykassen zijn allemaal voorzien van schuifdeuren en bestaan uit tuindersglas, veiligheidsglas of polycarbonaat. 

Hobbykas kopen

Wilt u meer informatie over onze hobbykassen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@noviostores.nl of bel ons via 024 - 206 1340. Dan kijken we samen naar een geschikte kas voor uw tuin.