Royal Well broeikas Red Leaf

RW2362

8718226339133

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 2-3 werkdagen

De Red Leaf vormt de eerste 'broeikas op poten' binnen het Royal Well assortiment. Hierdoor kan op meerdere niveaus worden gewerkt. Ideaal voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat en de gewassen wil beschermen tegen weersinvloeden als wind, hagel, nachtvorst en regen. De Red Leaf bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting en voeten.

Meer details

€114.95

inclusief BTW

€119.00

-€4.05

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Soort product Broeikas
Materiaal Hout
Merk Royal Well
Garantie 1 jaar
Breedte / diameter cm 90
Diepte muurkas cm 50
(Nok)hoogte cm 105
Beglazing / afdichting 4 mm polycarbonaat
Bevestiging afdichting geklemd in profiel
Constructie / coating verduurzaamd hout
Ramen (dak/gevel) 1 kantelraam
Onderhoudsadvies Jaarlijks onderhoud gekookte lijnzaadolie

Meer info

De Red Leaf vormt de eerste 'broeikas op poten' binnen het Royal Well assortiment. Hierdoor kan op meerdere niveaus worden gewerkt. Ideaal voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat en de gewassen wil beschermen tegen weersinvloeden als wind, hagel, nachtvorst en regen.

De Red Leaf bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting en voeten. Het hout is verduurzaamd, heeft een bruine kleur en is afkomstig uit goed beheerde bossen. De maximale hoogte van de broeikas als geheel bedraagt 105 cm, de broeibak heeft een hoogte van maximaal 45 cm en is voorzien van een dichte bodem.

Dit model wordt in prefabricage geleverd, wat betekend dat de meeste elementen reeds zijn gemonteerd bij levering. Het afmonteren van dit model is daarmee een eenvoudige klus. De klepraam kan met behulp van een uitzetter in vele standen windvast worden geborgd.

10 Andere producten in dezelfde categorie: