F

Toelichting levertijden 2021

Door de corona crisis is er in 2020 een explosieve vraag naar tuinkassen ontstaan waardoor de voorraden van de Europese fabrikanten en merken waar wij mee samenwerken uitgeput zijn geraakt. De gevolgen daarvan zijn nog steeds merkbaar, omdat de vraag nog steeds erg groot is en de fabrieken alle zeilen moeten bijzetten om (tijdig) te kunnen leveren. Ook hebben zij natuurlijk te maken met corona-maatregelen.

Hierdoor zijn de levertijden van onze kassen helaas langer dan gebruikelijk en kunnen deze voor bepaalde modellen oplopen tot 12 weken. Wij verwachten hierin voorlopig helaas ook nog geen verandering. We adviseren u dan ook om te bestellen zodat er voor u geproduceerd gaat worden.

Bij ieder product in onze webshop staat de levertijd vermeld. Wij streven ernaar deze te kunnen realiseren. Als er wijzigingen zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 

Zodra uw kas gereed, compleet en gecontroleerd is voor transport naar u wordt u door onze transporteur gebeld om een bezorgafspraak te maken.

UPDATE 01-07-2021
Diverse modellen tuinkassen zijn weer op voorraad en kunnen we binnen een paar weken bij u leveren. De levertijd die bij iedere kas vermeld staat is accuraat. Wilt u een kas met een langere levertijd? Dan adviseren wij echt om deze nu te bestellen, de verwachting is dat de druk op de markt de rest van dit jaar en begin 2022 er ook nog zal zijn en dat er dan nog steeds lange levertijden zullen zijn.

UPDATE 05-06-2021
Er kunnen weer bestellingen worden aangenomen. Houdt rekening met levertijden van 15-25 weken, dit staat bij ieder product vermeld. Als u besteld staat uw kas in de wachtrij en wordt deze 100% zeker geleverd. Wij verwachten niet dat de situatie in 2021 gaat veranderen en dat er het hele jaar nog lange levertijden zullen zijn helaas. Wilt u een kas, bestel deze dan nu!


UPDATE 27-04-2021
Als aanvulling op bovenstaand bericht is vandaag bekend geworden dat de fabrieken van Juliana, Eden en Halls per direct een orderstop hebben ingevoerd. Derhalve is het voorlopig helaas niet mogelijk om producten van deze merken te bestellen. Heeft u al besteld? Dan staat uw kas in de wachtrij en wordt deze 100% zeker geproduceerd en geleverd. Het is alleen nog onduidelijk wanneer deze precies geleverd wordt, dit kan soms binnen een paar weken zijn, maar soms ook enkele maanden duren. Dat is helaas onvoorspelbaar. De fabrieken doen er alles aan om de achterstanden weg te werken, vandaar dat ze ook geen nieuwe bestellingen aannemen. 

Afhalen niet mogelijk
Het is helaas niet mogelijk om bestellingen bij ons op te halen. In verband met de lengtes van de elementen en gewicht van het glas laten we dit uitsluitend met gespecialiseerd transport bij u thuis bezorgen.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen en adviseren u graag!

Juliana Gardener 214

Juliana Compact tuinkas

Juliana Premium tuinkas