F

Toelichting levertijden 2021

Door de corona crisis is er in 2020 een explosieve vraag naar tuinkassen ontstaan waardoor de voorraden van de Europese fabrikanten en merken waar wij mee samenwerken uitgeput zijn geraakt. De gevolgen daarvan zijn nog steeds merkbaar, omdat de vraag nog steeds erg groot is en de fabrieken alle zeilen moeten bijzetten om (tijdig) te kunnen leveren. Ook hebben zij natuurlijk te maken met corona-maatregelen.

Hierdoor zijn de levertijden van onze kassen helaas langer dan gebruikelijk en kunnen deze voor bepaalde modellen oplopen tot 12 weken. Wij verwachten hierin voorlopig helaas ook nog geen verandering. We adviseren u dan ook om te bestellen zodat er voor u geproduceerd gaat worden.

Bij ieder product in onze webshop staat de levertijd vermeld. Wij streven ernaar deze te kunnen realiseren. Als er wijzigingen zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 

Zodra uw kas gereed, compleet en gecontroleerd is voor transport naar u wordt u door onze transporteur gebeld om een bezorgafspraak te maken.

Afhalen niet mogelijk
Het is helaas niet mogelijk om bestellingen bij ons op te halen. In verband met de lengtes van de elementen en gewicht van het glas laten we dit uitsluitend met gespecialiseerd transport bij u thuis bezorgen.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen en adviseren u graag!

Juliana Gardener 214

Juliana Compact tuinkas

Juliana Premium tuinkas