Royal Well broeikas Sweet Tomato

RW2171

8718226337429

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 2-3 werkdagen

Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Sweet Tomato broeikas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen.

Meer details

€69.95

inclusief BTW

€74.95

-€5.00

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Oppervlakte klasse minder dan 3 m²
Soort product Broeikas
Materiaal Hout
Keurmerk FSC-keurmerk
Merk Royal Well
Garantie 1 jaar
Breedte / diameter cm 65
Lengte cm 100
Goothoogte cm 32
(Nok)hoogte cm 40
Oppervlakte m2 0.7
Beglazing / afdichting 4 mm polycarbonaat
Bevestiging afdichting geklemd in profiel
Constructie / coating verduurzaamd hout
Ramen (dak/gevel) 1 kantelraam
Onderhoudsadvies Jaarlijks onderhoud gekookte lijnzaadolie

Meer info

Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Sweet Tomato broeikas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig.

Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is het niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking.

De Sweet Tomato wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de ‘klep’ al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus. De 2 meegeleverd schoorijzers zorgen voor een sterk verband en de mogelijkheid om de broeikas met behulp van schroeven vast te zetten op een houten of stenen ondergrond. Een goede beluchting is belangrijk. De ‘klep’ aan de bovenzijde kan middels 2 uitzetters in veel verschillende standen worden geopend en daarna windvast geborgd.

10 Andere producten in dezelfde categorie: