Catalogus

Aanmelden nieuwsbrief

Foliekassen en tunnels
Foliekassen en tunnels

Een foliekas is een rechthoekige buisconstructie voorzien van een hoes gemaakt van UV-bestendig folie met een ritsdeur en horrengaas ra(a)m(en). De meest toegepaste foliekassen zijn de zgn. tomatenkassen. Deze hoge kassen bieden volop ruimte aan de klimmers zoals tomaten en komkommers. Maar er zijn ook lage foliekassen als broeikas over de volle...

Een foliekas is een rechthoekige buisconstructie voorzien van een hoes gemaakt van UV-bestendig folie met een ritsdeur en horrengaas ra(a)m(en). De meest toegepaste foliekassen zijn de zgn. tomatenkassen. Deze hoge kassen bieden volop ruimte aan de klimmers zoals tomaten en komkommers. Maar er zijn ook lage foliekassen als broeikas over de vollegrond of als patiokas voor op balkon of terras.


Een folietunnel is een ronde buisconstructie afgedekt met een hoes gemaakt van UV-bestendig gewapend folie. De grote voordelen van een folietunnel zijn: de prijs, de eenvoudige verplaatsbaarheid en een folietunnel kan eventueel na het kweekseizoen worden opgeruimd.

Meer
Toont 1 - 15 van 15 producten