Eden tuinkas Birdlip 84

8718226339638

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3-6 weken, bezorging in overleg

Zoekt u een kleine tuinkas met stahoogte? Kies dan voor de Birdlip, de kleinste hobbykas ter wereld. Ondanks de kleine afmetingen is deze vrijstaande kas standaard uitgevoerd met een drempelloze dubbele schuifdeur met slot, 65cm breed en een deurhoogte van maar liefst 200cm. U gaat dus niet gebukt de kas in!

Meer details

€1,349.00

inclusief BTW

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Oppervlakte klasse 3 tot 5 m²
Kenmerk deur Drempelloze dubbele schuifdeur
Materiaal Aluminium
Merk Eden
Gewicht (kg) 164.59
Garantie 10 jaar (constructie)
Model Birdlip
Breedte / diameter cm 147.8
Lengte cm 256
Goothoogte cm 160
(Nok)hoogte cm 213
Oppervlakte m2 3.4
Beglazing / afdichting veiligheidsglas of polycarbonaat
Bevestiging afdichting beglazingstrips
Constructie / coating aluminium - blank
Fundering inclusief / integraal
Deur enkel/dubbel (D) 65 x 182 cm (D)
Ramen (dak/gevel) 2x dakraam
Regenpijpsets inclusief
Onderhoudsadvies Geen bijzonderheden
Montagecategorie C

Meer info

Zoekt u een kleine tuinkas met stahoogte? Kies dan voor de Birdlip, de kleinste hobbykas ter wereld. Ondanks de kleine afmetingen is deze vrijstaande kas standaard uitgevoerd met een drempelloze dubbele schuifdeur met slot, 65cm breed en een deurhoogte van maar liefst 200cm. U gaat dus niet gebukt de kas in! Voor de extra brede goot met een breedte van 80mm worden gratis 2 regenpijpen met een diameter van 40mm meegeleverd.

De Birdlip kas biedt keuze uit 2 soorten afdichting: 3 mm dik veiligheidsglas en 6 mm polycarbonaat. Indien u kiest voor veiligheidsglas of polycarbonaat, wordt de afdichting gefixeerd met kunststof beglazingsstrips. De voordelen per type afdichting op rij: Veiligheidsglas: geleverd in lange ruiten en tot 6 keer sterker dan tuindersglas.Polycarbonaat (dubbelwandig): licht van gewicht, onbreekbaar en heeft een beter isolerende werking dan glas.

Het frame van de Birdlip is standaard leverbaar in een blanke uitvoering. Voor een meer luxueuze uitstraling en / of eenheid met de omgeving waarin de kas wordt geplaats is deze kas leverbaar in een zwarte of klassiek donkergroen gecoate uitvoering.Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is de Birdlip voorzien van 1 dakraam in model 44 en 2 dakramen in de twee grootste modellen; 64 en 84.Voor optimaal gebruiksgemak wordt het gebruik van een automatische raamopener Ventomax of Spiro geadviseerd. Deze raamopeners zijn temperatuurgevoelig en openen of sluiten het dakraam automatisch.Voor een stabiele en sterke basis is een funderingsrand noodzakelijk. De Birdlip wordt standaard (gratis) geleverd met een aluminium funderingsrand van 8cm hoog. Indien u kiest voor een zwart of donkergroen gecoate kas wordt ook de fundering in deze kleur meegeleverd.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: