Eden tuinkas Burford 86

8718226339898

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3-6 weken, bezorging in overleg

Zoekt u een ranke tuinkas met een flinke stahoogte? Kies dan voor de Burford. Deze vrijstaande kas wordt standaard uitgevoerd met een drempelloze enkele schuifdeur met slot. De schuifdeur is 65cm breed en heeft een hoogte van maar liefst 200cm. U gaat dus niet gebukt de kas in!

Meer details

€1,599.00

inclusief BTW

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Oppervlakte klasse 5 tot 10 m²
Kenmerk deur Drempelloze schuifdeur
Materiaal Aluminium
Merk Eden
Gewicht (kg) 164.59
Garantie 10 jaar (constructie)
Model Burford
Breedte / diameter cm 194
Lengte cm 256
Goothoogte cm 160
(Nok)hoogte cm 230
Oppervlakte m2 5
Beglazing / afdichting veiligheidsglas of polycarbonaat
Bevestiging afdichting beglazingstrips
Constructie / coating aluminium - blank
Fundering inclusief / integraal
Deur enkel/dubbel (D) 65 x 198 cm
Ramen (dak/gevel) 2x dakraam
Regenpijpsets inclusief
Onderhoudsadvies Geen bijzonderheden
Montagecategorie C

Meer info

Zoekt u een ranke tuinkas met een flinke stahoogte? Kies dan voor de Burford. Deze vrijstaande kas wordt standaard uitgevoerd met een drempelloze enkele schuifdeur met slot. De schuifdeur is 65cm breed en heeft een hoogte van maar liefst 200cm. U gaat dus niet gebukt de kas in! Voor de extra brede goot met een breedte van 80mm worden gratis 2 regenpijpen met een diameter van 40mm meegeleverd.

De Burford kas biedt keuze uit 2 soorten afdichting: 3 mm dik veiligheidsglas en 6 mm polycarbonaat. Indien u kiest voor veiligheidsglas of polycarbonaat, wordt de afdichting gefixeerd met kunststof beglazingsstrips. De voordelen per type afdichting op rij: Veiligheidsglas: geleverd in lange ruiten en tot 6 keer sterker dan tuindersglas. Polycarbonaat (dubbelwandig): licht van gewicht, onbreekbaar en heeft een beter isolerende werking dan glas.

Het frame van de Burford is standaard leverbaar in een blanke uitvoering. Voor een meer luxueuze uitstraling en / of eenheid met de omgeving waarin de kas wordt geplaats is deze kas leverbaar in een zwarte of klassiek donkergroen gecoate uitvoering.Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is de Burford voorzien van 2 dakramen in model 66 + 86 en 4 dakramen in het grootste model; 106.Voor optimaal gebruiksgemak wordt het gebruik van een automatische raamopener Ventomax of Spiro geadviseerd. Deze raamopeners zijn temperatuurgevoelig en openen of sluiten het dakraam automatisch.Voor een stabiele en sterke basis is een funderingsrand noodzakelijk. De Burford wordt standaard (gratis) geleverd met een aluminium funderingsrand van 8cm hoog. Indien u kiest voor een zwart of donkergroen gecoate kas wordt ook de fundering in deze kleur meegeleverd.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: