Eden tuinkas Bourton 1610

8718226334367

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3-6 weken, bezorging in overleg

De Bourton hobbykas is een grote kas en biedt veel kweekruimte aan de startende en gevorderde hobbytuinder. Deze vrijstaande kas wordt standaard uitgevoerd met een drempelloze dubbele schuifdeur met slot. De dubbele schuifdeur is 120cm breed en heeft een hoogte van maar liefst 200cm.

Meer details

€3,795.00

inclusief BTW

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Kenmerk deur Drempelloze dubbele schuifdeur
Oppervlakte klasse 10 m² of meer
Materiaal Aluminium
Merk Eden
Gewicht (kg) 529
Garantie 10 jaar (constructie)
Model Bourton
Breedte / diameter cm 318
Lengte cm 503
Goothoogte cm 160
(Nok)hoogte cm 273
Oppervlakte m2 16
Beglazing / afdichting veiligheidsglas of polycarbonaat
Bevestiging afdichting beglazingstrips
Constructie / coating aluminium - blank
Fundering inclusief / integraal
Deur enkel/dubbel (D) 120 x 198 cm (D)
Ramen (dak/gevel) 4x dakraam
Regenpijpsets inclusief
Onderhoudsadvies Geen bijzonderheden
Montagecategorie F

Meer info

De Bourton hobbykas is een grote kas en biedt veel kweekruimte aan de startende en gevorderde hobbytuinder. Deze vrijstaande kas wordt standaard uitgevoerd met een drempelloze dubbele schuifdeur met slot. De dubbele schuifdeur is 120cm breed en heeft een hoogte van maar liefst 200cm. Voor de extra brede goot met een breedte van 80mm worden gratis 2 regenpijpen met een diameter van 40mm meegeleverd.

De Bourton kas biedt keuze uit 2 soorten afdichting: 3 mm dik veiligheidsglas en 6 mm polycarbonaat. Indien u kiest voor veiligheidsglas of polycarbonaat, wordt de afdichting gefixeerd met kunststof beglazingsstrips. De voordelen per type afdichting op rij: Veiligheidsglas: geleverd in lange ruiten en tot 6 keer sterker dan tuindersglas. Polycarbonaat (dubbelwandig): licht van gewicht, onbreekbaar en heeft een beter isolerende werking dan glas.

Het frame van de Bourton is standaard leverbaar in een blanke uitvoering. Voor een meer luxueuze uitstraling en / of eenheid met de omgeving waarin de kas wordt geplaatst, is deze kas leverbaar in een zwarte of klassiek donkergroen gecoate uitvoering. Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is de Bourton voorzien van 4 dakramen alle modellen; 1210 + 1610. Voor optimaal gebruiksgemak wordt het gebruik van een automatische raamopener Ventomax of Spiro geadviseerd. Deze raamopeners zijn temperatuurgevoelig en openen of sluiten het dakraam automatisch. Voor een stabiele en sterke basis is een funderingsrand noodzakelijk. De Bourton wordt standaard (gratis) geleverd met een aluminium funderingsrand van 8cm hoog. Indien u kiest voor een zwart of donkergroen gecoate kas wordt ook de fundering in deze kleur meegeleverd

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: