Juliana tuinkas Premium 88

8718226337658

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3-6 weken, bezorging in overleg

De Premium is een echte kwaliteitskas, waarbij een solide constructie en eigentijds design worden gecombineerd. Het geraamte van de kas bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is. Andere frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd.

Meer details

Productvideo's

Juliana European Quality

€3,229.00

inclusief BTW

€3,299.00

-€70.00

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Oppervlakte klasse 5 tot 10 m²
Materiaal Aluminium
Merk Juliana
Gewicht (kg) 276
Garantie 10 jaar (constructie)
Model Premium
Breedte / diameter cm 296
Lengte cm 296
Goothoogte cm 160
(Nok)hoogte cm 255
Oppervlakte m2 8.8
Beglazing / afdichting veiligheidsglas of polycarbonaat
Bevestiging afdichting beglazingstrips
Constructie / coating aluminium - blank-accent
Fundering los verkrijgbaar
Deur enkel/dubbel (D) 145 x 182 cm (2 x staldeur)
Ramen (dak/gevel) 2 enkel
Regenpijpsets inclusief
Onderhoudsadvies Geen bijzonderheden
Montagecategorie C

Meer info

De Premium is een echte kwaliteitskas, waarbij een solide constructie en eigentijds design worden gecombineerd. Het geraamte van de kas bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is. Andere frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd. Dit resulteert in een opvallend contrast. In afdichting kan worden gekozen voor 3 mm veiligheidsglas of 10 mm meerwandig polycarbonaat.

In de Premium is ook voldoende ruimte voor het inrichten van een zit- en loungeplek. Lekker relaxen, een boek lezen of lunchen met het gezin.

Voor het plaatsen van veiligheidsglas of polycarbonaat wordt gebruik gemaakt van kunststof beglazingsstrips in een antracietgrijze kleur. Dankzij het verzonken dorpelprofiel en een enkele deelbare scharnierdeur is de toegang tot de kas optimaal. De deur is met slot afsluitbaar. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van meerdere dakramen in enkele en/of dubbele uitvoering. Het vrijhouden van de dakgoot van bijvoorbeeld blad is nog eenvoudiger dankzij de scharnierende dakgootafsluiting. Deze gepatenteerde constructie is optimaal gebruiksvriendelijk en onderstreept het design van de kas.

Voor de Premium is een fundering optioneel verkrijgbaar. Deze stalen funderingsrand is verkrijgbaar in een zwart gecoate uitvoering. Het toepassen van een fundering op maat is noodzakelijk voor het goed laten functioneren en ondersteunen van de kas.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: