Halls prieel Atrium 90, groen gecoat

RW2711

8719214381295

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3-6 weken, bezorging in overleg

Wilt u een plek creëren in uw tuin om te loungen van het vroege voorjaar tot het late najaar, dan is het Atrium prieel de perfecte keuze. Een klassiek gevormd prieel, maar wel met een luxe uitstraling. Door de ruime afmeting van 9 m2 is dit een perfecte plek om ontspanning met het kweken te combineren.

Meer details

€3,699.00

inclusief BTW

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Kenmerk deur Dubbele schuifdeur
Oppervlakte klasse 5 tot 10 m²
Materiaal Gekleurd aluminium
Merk Halls
Gewicht (kg) 250
Garantie 10 jaar (constructie)
Model Atrium
Breedte / diameter cm 380 (diameter)
Goothoogte cm 182
(Nok)hoogte cm 287
Oppervlakte m2 9
Beglazing / afdichting 3 mm veiligheidsglas, dak: 6 mm polycarbonaat
Bevestiging afdichting glashaken en glasklemmen
Constructie / coating aluminium - groen gecoat
Fundering Optioneel
Deur enkel/dubbel (D) 88 x 178 cm (D)
Ramen (dak/gevel) 3x zijgevel
Regenpijpsets niet van toepassing
Onderhoudsadvies Geen bijzonderheden
Montagecategorie D

Meer info

Wilt u een plek creëren in uw tuin om te loungen van het vroege voorjaar tot het late najaar, dan is het Atrium prieel de perfecte keuze. Een klassiek gevormd prieel, maar wel met een luxe uitstraling. Door de ruime afmeting van 9 m2 is dit een perfecte plek om ontspanning met het kweken te combineren. Door zijn dubbele schuifdeur met ruime afmeting is de toegang tot de kas optimaal.

Voor de afdichting van de zijgevels wordt gebruik gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas en voor de afdichting van het dak worden er dubbelwandige polycarbonaat platen van 6 mm gebruikt. Voor het bevestigen van zowel het veiligheidsglas als het polycarbonaat wordt gebruik gemaakt van kunststof beglazingstrips. Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is het Atrium prieel voorzien van 3 zijgevelramen.

Het frame van het Atrium prieel is standaard leverbaar in een klassiek donkergroen gecoate uitvoering, voor een luxueuze uitstraling en/of eenheid met de omgeving waarin het prieel wordt geplaatst. Voor het Atrium prieel geldt dat een groen gecoate stalen fundering optioneel leverbaar is. Het toepassen van een fundering op maat is noodzakelijk voor het goed laten functioneren en ondersteunen van de kas.

Accessoires

2 Andere producten in dezelfde categorie: