Royal Well patiokas Plant Station

RW2605

8719214380137

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 2-3 werkdagen

De Plant Station patiokas welke voorzien is van 2 schappen biedt duurzaam kweekgemak op balkon of terras. Deze patiokas is uitstekend geschikt voor het (voor)zaaien van gewassen of voor het houden van kruiden. Het stevige aluminium frame biedt de mogelijkheid de 2 schappen op iedere hoogte naar wens te monteren, waarbij de afdichting van 4 mm dik dubbelwandig polycarbonaat in het frame wordt gefixeerd voor een optimale bevestiging.

Meer details

Meer dan 3 stuks bestellen?
Mail of bel ons voor kortingsmogelijkheden!

€209.00

inclusief BTW

€209.00

U betaald in deze shop altijd veilig
U betaald in deze shop altijd veilig

Productkenmerken

Kenmerk deur Schuifdeur
Oppervlakte klasse minder dan 3 m²
Materiaal Aluminium
Merk Royal Well
Gewicht (kg) 11
Garantie 2 jaar
Breedte / diameter cm 95
Lengte cm 50
(Nok)hoogte cm 134
Oppervlakte m2 0.5
Beglazing / afdichting 4 mm polycarbonaat
Bevestiging afdichting geklemd in profiel
Constructie / coating aluminium - blank
Deur enkel/dubbel (D) 45 x 110 cm
Ramen (dak/gevel) 1x dakraam
Onderhoudsadvies Geen bijzonderheden

Meer info

De Plant Station patiokas welke voorzien is van 2 schappen biedt duurzaam kweekgemak op balkon of terras. Deze patiokas is uitstekend geschikt voor het (voor)zaaien van gewassen of voor het houden van kruiden.

Het stevige aluminium frame biedt de mogelijkheid de 2 schappen op iedere hoogte naar wens te monteren, waarbij de afdichting van 4 mm dik dubbelwandig polycarbonaat in het frame wordt gefixeerd voor een optimale bevestiging. Het polycarbonaat heeft een isolerende werking en zorgt voor diffuus groeilicht in de patiokas. Zo worden ideale omstandigheden voor het ontwikkelen van gewassen gecreëerd.

De Plant Station is voorzien van een dichte achterwand waardoor solitair plaatsen mogelijk is. Toegang wordt verleend door 1 schuifdeur voorzien van rail en wielen. Het dakraam kan in standen worden geopend en is voorzien van een stevige uitzetter voor optimale beluchting.

11 Andere producten in dezelfde categorie: