F

Verzenden en bezorgen

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Duidelijk: GRATIS verzending van alle producten binnen Nederland* en Vlaanderen**. Ongeacht het aantal producten en het gewicht van de producten die u besteld.

Bezorging
Alle hobbykassen, muurkassen en priëlen met stahoogte worden GRATIS op afspraak (thuis)bezorgd in Nederland** en Vlaanderen**. Alle overige producten worden ook GRATIS bezorgd, maar via DPD of GLS pakketdienst.

6. Levering op privé terreinen/parken/campings vindt plaats tot de ingang/slagboom. Transport op eigen terrein valt buiten de verzekering van de vervoerder.
7. Bij aflevering dient u de zending te contoleren op eventuele manco's en/of schade en hiervan dient u melding te maken op de vrachtbrief.
8. Bij reclamaties binnen 7 dagen van ruiten welke gebroken in de glaskist zijn aangekomen worden deze gratis geleverd of vergoed.
9. Schademeldingen welke aan de buitenzijde zichtbaar zijn en waarbij voor akkoord is getekend bij de vervoerder worden niet gratis nageleverd of vergoed.


* voor de Waddeneilanden (behalve Texel) is de transportprijs op aanvraag.
** betreft de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Vervoerders

verzenden en bezorgen

Wij maken gebruik van een eigen transportbedrijf en GLS/DPD om de bestellingen bij u af te leveren.

Levertijd

De actuele levertijd staat bij elk product in onze webshop vermeld. Wanneer er zich door omstandigheden een afwijking voordoet in de levertijd zullen we u hierover tijdig informeren.

* 3-5 werkdagen: kas- en kweekaccessoires en reserve onderdelen
* 3-5 werkdagen: broeikassen en patiokassen
* 3-5 werkdagen: foliekassen en tunnels
* 1-2 weken: broeikassen glasgedekt
* 1-3 weken: hobbykassen: Popular, Universal, Classic en Muscat
* 1-3 weken: muurkassen: (Cedar)Wall Garden en Mini
* 3-6 weken: overige kassen, muurkassen en priëlen
* 6-9 weken: maatwerk kassen

Bezorgafspraak / bericht via e-mail

Voor de levering van een hobbykas, muurkas of prieel nemen wij telefonisch of via e-mail contact met u op om de afleverdag (maandag t/m vrijdag) met u af te stemmen. Ook zal er dan een indicatief aflevertijdstip worden doorgegeven. Indien gewenst kan de chauffeur u op de overeengekomen dag een half uur voor aankomst bellen.

Alternatief bezorgadres
Als u weet dat u uw bestelling op uw huisadres niet in ontvangst kunt nemen, omdat er niemand aanwezig zal zijn, kunt u ook een alternatief bezorgadres invullen (bijvoorbeeld op uw werk of bij familie). Uw bestelling zal dan naar het gewenste adres worden verstuurd.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over verzenden en bezorgen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voorwaarden

- Levering op privé terreinen/parken/campings vindt plaats tot de ingang/slagboom. Transport op eigen terrein valt buiten de verzekering van de vervoerder.
- Bij aflevering dient u de zending te contoleren op eventuele manco's en/of schade en hiervan dient u melding te maken op de vrachtbrief.
- Bij reclamaties binnen 7 dagen van ruiten welke gebroken in de glaskist zijn aangekomen worden deze gratis geleverd of vergoed.
- Schademeldingen welke aan de buitenzijde zichtbaar zijn en waarbij voor akkoord is getekend bij de vervoerder worden niet gratis nageleverd of vergoed.

Klantenervaringen

"Mijn ervaring met Noviostores.nl is zeer goed. Ze verkochten precies het product dat ik zocht, ik kon het makkelijk bestellen en het werd snel afgeleverd."

Dhr. K. van der Veen, Amstelveen

"Mijn ervaring met Noviostores.nl is zeer goed. Ze verkochten precies het product dat ik zocht, ik kon het makkelijk bestellen en het werd snel afgeleverd."

Dhr. K. van der Veen, Amstelveen
Bekijk onze reviews bij The Feedback Company play_arrow