Accessoires en Montage
Accessoires en Montage

Kweekaccessoires, montage, scherming, funderingen en overige accessoires kunt u hier bestellen.

Subcategorieën

 • Scherming

  Onder invloed van (zon)licht ontstaat er een optimaal klimaat voor planten in uw hobbykas. Een teveel aan direct zonlicht doet de temperatuur in de kas teveel oplopen of is de oorzaak van verbranding van gewassen. Om direct zonlicht om te zetten in diffuus licht, wordt het gebruik van scherming (op maat) sterk aanbevolen.

 • Montage

  Laat tegen een vastgesteld tarief de montage uitvoeren door een ervaren vakman. De kosten voor montage zijn exclusief montage van accessoires of het verwerken van beton (tegen meerprijs mogelijk). Voor montages door ons uitgevoerd zijn de montagevoorschriften van toepassing. Montage is mogelijk in Nederland en België (Vlaanderen en Wallonië).

  De montage categorie die bij de door u uitgekozen kas hoort staat vermeld op de productpagina.

 • Funderingen

  Een goede fundering vormt de basis voor jarenlang (kweek)plezier. Afhankelijk van het model, de lokale omstandigheden en uw persoonlijke wensen kan worden gekozen voor een juiste fundering.

  Hieronder kunt u de funderingen bestellen die passen bij de door u gekozen kas.

 • Overige accessoires

  Het gebruik van de juiste accessoires maakt het kweken eenvoudiger, leuker en de resultaten nóg beter! Binnen het ‘Slim Kweken’ assortiment maakt u kennis met innoverende kweekaccessoires als automatische raamopeners, regenpijpen en Louvre (lamellen) ramen.

per pagina
Toont 1 - 24 van 65 producten